BEATS by Dr. Dre Studio MK2

0

Voel de muziek, niet de kabels.

De nieuwe Beats Studio is er nu in een draadloze (!) uitvoering. Het is dezelfde hoofdtelefoon, met Adaptive Noise Cancelation (ANC), een oplaadbare batterij en een opnieuw geconstrueerd geluid, alleen dan zonder kabel. Bluetooth behoudt de verbinding over een afstand van maximaal 10 meter zodat je je vrij kunt bewegen terwijl de muziek doorspeelt. Beantwoord telefoontjes, sla nummers over en wijzig het volume rechtstreeks vanaf de hoofdtelefoon. De Studio Wireless heeft alle energie en opwinding die je van Beats verwacht, maar dan met veel meer vrijheid.

Voel je muziek

De Beats Acoustic Engine maakt je luisterbeleving intiem, persoonlijk en echt. Onze karakteristieke DSP-software is bedoeld voor de emotionele ervaring waarvan Dr. Dre, Jimmy Iovine en een aantal van de beste rock-, hip-hop-, pop-, electronic-, en R&B producers vinden dat je hem moet kunnen voelen. Dit is hoe muziek zou klinken als de artiest het persoonlijk voor jou zou spelen.

De wereld op mute

Leg de herrie van je dagelijkse woon-werkverkeer of het drama van je luidruchtige buren het zwijgen op met onze compromisloze 2 standen ruisonderdrukkingsfunctie (ANC). Als je naar muziek luistert, dan zal ANC automatisch een optimale balans instellen tussen jouw muziek en de rumoerige buitenwereld. Als je je hoofdtelefoon alleen gebruikt om extern geluid buiten te sluiten, dan zal ANC automatisch het ruisonderdrukkingsniveau verhogen, zodat de buitenwereld in de mute stand komt.

Welke batterijen?

Lege batterijen kunnen je vibe in een flits om zeep helpen. De New Beats Studio lost dit probleem op met een oplaadbare batterij die een gebruiksduur heeft van 20 uur. Om stroomverlies te voorkomen, schakelt de automatische aan-/uitfunctie de hoofdtelefoon uit zodra je de stekker eruithaalt en met een zichtbare batterij-indicatie weet je altijd hoeveel stroom je nog hebt. Speciale adapters zijn niet meer nodig; de New Studio kan via micro-USB bijna overal worden opgeladen.

Lichter, sterker en comfortabeler

Toen we onze legendarische hoofdtelefoon opnieuw ontwierpen, was ons uitgangspunt een prachtige sportauto en maakten we strenge keuzes. We stroomlijnden de New Beats Studio met snelle ronde vormen, gladde oppervlaktes en geen zichtbare schroeven. We schaafden 13 procent van het oorspronkelijke gewicht af en zorgden voor een lichtere, sterkere hoofdband. We creëerden zachtere oorschelpen en een ergonomische hoofdband voor een flexibele pasvorm op maat voor elk hoofdtype, zodat je je muziek voor jezelf kunt houden.

Share.

About Author

Leave A Reply